Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 11 januari 2015 16:39

Då har alla innebandy träningar börjat igen! Så nu sitter jag i innebandy hallen för andra gången i dag. Men det är kul att barnen har ett intresse!

Av Åsa - 11 januari 2015 14:18

Vi är nyss hemkomna från pulkabacken! Vi var där drygt en timme i snöovädret. Det var skönt men väldigt "bitit".

Det var jag och de två yngsta barnen, samt en kompis till sonen. Nu blir det en kopp kaffe!

Av Åsa - 10 januari 2015 19:44

I dag har det varit ett riktigt "rusk" väder ute på eftermiddagen, så det har blivit mycket spelande med barnen.

Först så spelade jag och yngsta dottern "Fia med knuff".

Sedan spelade jag samma spel med yngsta sonen och äldsta dottern.

Efter det så blev det "fyra i rad" med yngsta sonen.

Slutligen så blev det "skip-bo", med äldsta dottern.

Det är roligt att spela spel tycker jag!

Av Åsa - 10 januari 2015 19:38

Det fick bra med övningskörningen i dag också. Jag blir bara så arg på vuxna människor, som kör provocerande bara för att det sitter en skylt som det står ÖVNINGSKÖR på på bilen framför.

Av Åsa - 10 januari 2015 10:22

Det är härligt med helger, när man kan sitta och äta en lång och mysig frukost. Min frukost dag har bestått av kokt ägg lite kaviar på en god nybakt smörgås och lite kaffe och ett glas juice.

När övriga familjen reste sig från bordet, så sitter jag kvar vid köksbordet med...

En kopp kaffe, och spelar lite...

MEN nu är det dags att klä på sig, och göra lite "nytta".

Av Åsa - 10 januari 2015 09:46

I dag ska jag och äldsta sonen ut och övningsköra. Först ska vi skjutsa lillebror till en kompis, sedan ska vi hem och packa bilen full med sopor som ska till soptippen. Sedan ska sonen för första gången få köra till soptippen, där ska vi sortera sortera och återigen sortera soporna. Vi har faktiskt förberett det hemma och sorterat upp det mesta hemma. Annars så går det inte åka till soptippen enligt mig.

När vi är färdiga på soptippen så åker vi troligtvis till Biltema. Sonen vill ju bygga ljud i bilen. Han har fått, av sin bonus pappa, en baslåda med en "tolva" i. Det blir i alla fall betydligt bättre ljud än vad det är original i en gammal bil från 1997. Han vill förstås komma igång så snart som möjligt, med sitt ljudbygge. Både sonen och min sambo är lite nyfikna på hur ljudet kommer att bli.

Av Åsa - 9 januari 2015 23:50

I kväll har jag haft en tjejkväll hemma hos oss. Det var supermysigt och alla verkade nöjda, så verkligen lyckat!

Min äldsta dotter hjälpte mig att göra lite tilltugg på eftermiddagen, hon är verkligen världens bästa när hon själv vill... Hon gjorde två olika varianter på tunnbrödssnittar, en med naturell Philadelphia ost och kallrökt lax samt en med Philadelphia pepparrot och "bruschutto". Dem blev toppen båda två! Sen fyllde hon små krustader med två olika fyllningar, en med lök och skinka samt en med skagenröra. De var också väldigt goda! Sen ställde vi fram salta kringlor, gröna och svarta oliver. Till det serverade jag vin, rosé och/eller vitt.

Sedan hade vi som sagt en mysig kväll, där vi fick prova på lite olika produkter från "Mary Kay".

Av Åsa - 9 januari 2015 05:09

God morgon! Då var det fredag igen... Veckorna går så fort, speciellt den här veckan som bara har innehållit tre arbetsdagar! Så nu är det dags att gå upp för den här veckans sista arbetsdag!

Ovido - Quiz & Flashcards