Alla inlägg under oktober 2014

Av Åsa - 20 oktober 2014 21:12

Hoppas ni ursäktar, men nu skrivs det mycket om sonen och hans tillfrisknande.... Ett stort friskhetstecken är att han fortfarande är vaken, trött men vaken. Han har druckit nästan två glas saft, sen vi kom hem. Imorgon fortsätter vi på samma sätt!

Nu ska sonen och jag gå och lägga oss, god natt och sov så sött! Min klocka ringer ett i natt, men vad gör det vi får vila en stund mitt på dagen i morgon.

Av Åsa - 20 oktober 2014 19:29

Vi har haft en skön eftermiddag hemma, övriga familjen kom hem en efter en. Alla var såklart glada över att vi var hemma igen, och att yngsta sonen mår bättre igen.

Sonen har även fortsatt att äta orostad rostmacka, dricka saft och äta isbitar (både av vatten och av saft). Så det går sakta framåt, och vi fortsätter att smärtstilla med citodon och Ipren.

Nu ska vi lägga oss i soffan och titta på tv en stund, innan det är dags för sängen.

Kanske hinner med ett inlägg till lite senare.

Av Åsa - 20 oktober 2014 16:07

Sonen är jätteduktig och försöker dricka mest hela tiden, saft med isbitar i går bra. Han tycker även att det är skönt att suga på en liten isbit, men isglass är ingen höjdare. Inte ens om vi delar den i bitar.

Han har ätit en orostad, rostmacka och druckit ett helt glas jordgubbssaft. Han är duktig prinsen! Nu vet han också att om han inte får i sig tillräckligt så måste vi åka tillbaka till sjukhuset igen. Och det vill han helst inte, och inte jag heller för den delen. Men fortsätter han som han gjort hittills så får vi stanna hemma.

Av Åsa - 20 oktober 2014 15:30

När vi väl var hemma igen, så mös vi en stund framför tvn. Vi tycker nog båda två att det är skönt att vara hemma igen! Efter en stund gick vi in i de små barnens rum, så sonen kunde få spela sitt nya tv-spel. Han fick FIFA14 på vägen hem, så han ville gärna få spela lite.

Nu väntar han bara på sin storebror, så han får lite spelsällskap. Mamman sitter bara med som sällskap, hon är inte så bra på att spela.

Av Åsa - 20 oktober 2014 12:45

På vägen hem blev det glass till prinsen och kaffe till mamman!

Av Åsa - 20 oktober 2014 10:08

Vi får åka hem om en liten stund! Så nu blir det att åka hem och mysa!

Av Åsa - 20 oktober 2014 09:31

Nu har "vi" fått träffa läkaren, som var nöjd över att sonen piggat på sig så mycket med hjälp av droppet. Hen bestämde att droppet ska tas bort, för att se om sonen kan få i sig den vätska han behöver ändå. Nu har han fått energi igen och en mycket bättre smärtlindring, så jag tror (och hoppas) att han fixar det.

Om det går bra, så får vi åka hem senare idag. Det känns skönt!

Av Åsa - 20 oktober 2014 07:48

Vi har sovit rätt okej här på sjukhuset i natt, och sonen är lite piggare idag.

Det känns jätteskönt! Han pratar t o m lite grann, även om det är väldigt lite så hör man att han inte är lika tjock i halsen.

Han har dessutom självmant druckit lite saft nu på morgonen, så det går åt rätt håll. Om en stund ska han få lite yoghurt, så vi håller tummarna för att det går bra.

Idag blir det några korta inlägg, men lite oftare i stället.

Ovido - Quiz & Flashcards