Alla inlägg under juni 2015

Av Åsa - 21 juni 2015 23:53

Min mamma ringde för ett par veckor sedan och frågade om jag ville ha en juice centrifug... Hennes sambo hade köpt en tidigare och bara använt den vid något enstaka tillfälle. Jag sa att vi gärna tog emot den, och det är jag glad för!

I går testade jag den för första gången, jag tog det jag hade hemma. Ett äpple, en halv honungsmelon och en liter jordgubbar.

Resultatet blev smaskens!

I dag har vi provat att göra apelsin juice, den blev okej men nästa gång ska jag vara noggrannare när jag tar bort skalet.

I morgon bitti blir det juice på grape, lime och apelsin.

Av Åsa - 17 juni 2015 21:32

I går kväll så var jag och mina kollegor och åkte flottfärd på ån i "byn". Vi fick även höra en del historia om vår bygd från förr, så det var intressant men även mysigt.

Jag tog några bilder från flottfärden...

Av Åsa - 14 juni 2015 20:07

I dag så har vi haft barnkalas i gymnastiksalen på orten. Kalaset var för yngsta sonen och hans kompis. Så vi ställde fram lite redskap, innan kalaset började.

Sammanlagt så kom det elva kompisar till sonen och sju till kompisen, så det var full fart på barnen.

Både barnen blev glada för sina fina presenter. Det här var sonens alla presenter....

Sen fick han även det här...

....som han bytte om till direkt!

Nu ska vi gå och lägga oss, så att vi orkar upp i morgon bitti.

Av Åsa - 14 juni 2015 12:57

I fredags var det skolavslutning för mina två mellan barn. Det var ett fantastiskt väder....

....det var nog många som brände sig i solskenet!

Så nu har barnen äntligen sommarlov!

Av Åsa - 11 juni 2015 23:38

Jag vet inte vad som hände.......

Många bullar blev det till slut!

Så nu har vi bullar till skolavslutningen och till kalaset på söndag!

Dessutom var de supersmarriga!

Av Åsa - 11 juni 2015 21:16

Mitt på dagen i dag så hade "vi" överskolnings samtal som gällde yngsta dottern, eftersom hon ska byta förskoleavdelning. Och när jag skriver vi så menar jag, mig själv och en pedagog från nya avdelningen och en från hennes gamla.

Jag känner mig nöjd med samtalet och det tror jag att vi var allihop. Vid flera tillfällen under samtalet så sa båda pedagogerna så fina saker om dottern så att jag blev alldeles rörd. Det känns härligt att få bekräftat att hon är precis så mysig och omtänksam som vi upplever det. Och då menar jag att man är ju väldigt partisk i sina egna bedömingar av ens barn.

Bland annat så menar hennes nya pedagog att hon blir en stor tillgång i den nya gruppen, just precis för att hon är den hon är. Jag blir mer och mer övertygad för varje dag, att vi fattade rätt beslut angående byte av avdelning.

Vi kommer sakna hennes gamla pedagoger väldigt mycket! De är helt fantastiska, och de har varit en del i vårt liv sedan hösten 2008. Så dottern bjöd gamla avdelningen på melon, medan pedagogerna fick öppna presenter. Det var uppskattat av både barn och vuxna.

Av Åsa - 11 juni 2015 20:56

I dag hade jag tid hos sjukgymnasten. Det var tur att jag fick en påminnelse via sms i går eftermiddag, för annars hade jag missat den tiden.... Som tur var så kunde jag fixa det enkelt med en vikarie på jobbet.

Sjukgymnasten som jag fick träffa är ny på vår vårdcentral, och dessutom har han specialiserat sig på ryggar. Jag blev positivt överraskad och tror att det kommer fungera bra med honom.

Jag fick två för mig helt nya övning, och så sa han att jag ska sluta med övningarna som jag fick av min förra sjukgymnast.

Av Åsa - 10 juni 2015 23:12

Nu när jag har lämnat in alla inlämningsuppgifter och bara har slutprov och betygssamtal kvar i kursen. Så kollade jag hur jag ligger till i tid, och jag har gott om tid kvar!

Det känns bra!

Ovido - Quiz & Flashcards