Direktlänk till inlägg 20 december 2015

Trött på "sjukor"

Av Åsa - 20 december 2015 21:27

Åh vad jag är trött på "sjukor"!!! Först så var yngsta sonen sjuk, men feber och hosta. När han blev frisk efter nästan en vecka, så var det dags för äldsta dottern. Hon blev liggandes i influensan i två veckor, varav hon sov i en och en halv vecka. Hon kom bara upp för att dricka och gå på toa. När hon äntligen blivit frisk, så var det dags för yngsta dottern... Hon hade feber i en veckas tid. Därefter som var det återigen dags för yngsta sonen. Han började med "falsk krupp" och fick sedan feber och "vanlig" hosta. Så i fredags var hans första feberfria dag, men då va det dags för yngsta dottern igen... Och sedan dess så har hon haft feber....

Jag hoppas verkligen att hon är feberfri i morgon och att vi får vara friska i jul och nyår. Det känns som att vi har haft vårt...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 3 juli 2016 20:37

Jaha då va det gjort för den här gången.... I dag har vi klippt båda häckarna och tagit rätt på "skräpet" på en gång. Vi har t o m redan varit till soptippen men trädgårdsavfallet... En stor tumme upp åt oss! ...

Paj

Av Åsa - 26 juni 2016 18:21


Som alltid (nästan i alla fall) så undrade vi vad vi skulle äta till middag, den ständiga frågan här hemma.... Det ska ju vara gott och även fungera som "matlådemat", eftersom både sambon och äldsta sonen har med sig matlåda till jobbet. Efter fun...

Av Åsa - 26 juni 2016 12:13

Idag är det ett riktigt trist väder ute, mulet och regnigt. Även om det är tråkigt så är det välbehövligt för gräsmattor och växter ute. Vi får se det som en "bonus", eftersom familjen kan samlas framför två och en bra film eller lite sällskapsspel. ...

Av Åsa - 25 juni 2016 22:14

Eftersom vi skulle ha min bror och hans blivande på middag, så ville jag göra någon god efterrätt men ändå inget avancerat. Så det fick bli fruktsallad med glass och grädde, supersmaskens blev det. ...

Av Åsa - 25 juni 2016 22:05

Idag till middag så blev det "Beer can burger"! För er som inte vet vad det är, så kan jag enkelt förklara det som en stor fylld hamburgare. Först tar man ren köttfärs (ca 200 gr) och rullar den till en boll, sen tar man en ölburk (en oöppnad såda...

Ovido - Quiz & Flashcards