Direktlänk till inlägg 29 mars 2015

Testar nytt tillbehör...

Av Åsa - 29 mars 2015 17:35

I dag provar jag att göra ett nytt tillbehör till maten, det blir en typ av grönsaksröra.

Jag började med att hacka upp två gula lökar och tre vitlöksklyftor.

Sedan så "mjukade" jag upp det i lite olivolja, samtidigt som jag hackade upp gul och röd paprika, aubergine och zucchini.

Sen hade jag i alla grönsaker i den "mjuka" löken.

Därefter så hällde jag i två burkar krossade tomater, lite timjan och rosmarin, salt och peppar, samt ett par stänk med tabasco.

Nu står alltihop och puttrar på spisen, och ska göra det i minst trettio minuter har jag tänkt.

Hoppas det blir gott.... Det doftar i alla fall fantastiskt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 3 juli 2016 20:37

Jaha då va det gjort för den här gången.... I dag har vi klippt båda häckarna och tagit rätt på "skräpet" på en gång. Vi har t o m redan varit till soptippen men trädgårdsavfallet... En stor tumme upp åt oss! ...

Paj

Av Åsa - 26 juni 2016 18:21


Som alltid (nästan i alla fall) så undrade vi vad vi skulle äta till middag, den ständiga frågan här hemma.... Det ska ju vara gott och även fungera som "matlådemat", eftersom både sambon och äldsta sonen har med sig matlåda till jobbet. Efter fun...

Av Åsa - 26 juni 2016 12:13

Idag är det ett riktigt trist väder ute, mulet och regnigt. Även om det är tråkigt så är det välbehövligt för gräsmattor och växter ute. Vi får se det som en "bonus", eftersom familjen kan samlas framför två och en bra film eller lite sällskapsspel. ...

Av Åsa - 25 juni 2016 22:14

Eftersom vi skulle ha min bror och hans blivande på middag, så ville jag göra någon god efterrätt men ändå inget avancerat. Så det fick bli fruktsallad med glass och grädde, supersmaskens blev det. ...

Av Åsa - 25 juni 2016 22:05

Idag till middag så blev det "Beer can burger"! För er som inte vet vad det är, så kan jag enkelt förklara det som en stor fylld hamburgare. Först tar man ren köttfärs (ca 200 gr) och rullar den till en boll, sen tar man en ölburk (en oöppnad såda...

Ovido - Quiz & Flashcards